Preporuke za servisere

Preporuke za servisere

Osnovno pravilo kod angažovanja majstora je preporuka od strane pouzdane osobe. To je ujedno i najveća garancija da nećete biti prevareni. Veoma su dobra iskustva sa majstorima koji su angažovani preko preporuke i nije potreban nikakav ugovor, niti bilo kakva papirologija, niti postavljanje 1000 pitanja kako bi nešto precizirali. Dovoljno je da mu damo opis posla, da se dogovorimo oko roka i materijala, a on meni orjentacionu cenu sa + ili – 10% i to je to.
Ako se majstori angažuju bez preporuke, tu već treba biti veoma oprezan. Pre svega treba se raspitati sa prijateljima, poznanicima, kolegama da daju svoje preporuke, posetiti njihove sajtove ako ih poseduju, pročitati eventualne komentare, pa tek kada se stekne neki utisak, doneti odluku.
Nekada je mnogo bolje platiti više, ali na kraju biti zadovoljan, nego angažovati nekog kome posle više niko ne može ući u trag.
Sve što radiš u životu, za sve trebaš imati odgovornost i raditi to sa savešću jer iako će on odraditi svoj posao i otići na neko drugo mesto kod nekog drugog, a ovo zaboraviti, bilo ko da dođe pita će “ko vam je ovo radio, a ko ovo”. Dakle bez obzira što su oni samo majstori ostavljaju svoj potpis na svemu što rade jer to što rade ipak će ostati kroz neko duže razdoblje.