Opšti uslovi korišćenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja web sajta www.elpok.rs. Korišćenjem veb sajta prihvatate uslove korišćenja i da sve sadržaje koristite isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Vaši lični podaci se koriste u skladu sa politikom privatnosti.

U daljem tekstu fizička i pravna lica će biti oslovljavana kao kupci, dok će Elpok biti oslovljavan kao prodavac.

Elpok d.o.o. poseduje autorska prava na sve sadržaje web sajta www.elpok.rs. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela veb sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem istih i podložno je tužbi.

Elpok d.o.o. nije odgovoran za tipografske ili druge greške i propuste u prikazu cena, fotografija i tehničkih podataka na veb sajtu. Veb linkovi (veze) koje sa našeg veb sajta vode ka drugim veb lokacijama koristite na sopstvenu odgovornost, jer Elpok d.o.o. ne utiče na njihov sadržaj.

Rok isporuke i dostava

Rok isporuke iznosi 1-2 radna dana od momenta potvrde porudžbine, osim ukoliko se kupac i prodavac ne dogovore drugačije. Rok isporuke teče od prvog radnog dana nakon potvrde porudžbine. Subotom i nedeljom se roba ne isporučuje.

Isporuka robe za fizička lica se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, dok pravna lica u dogovoru sa prodavcem imaju mogućnost isporuke robe i na teritorije drugih država.

Takođe, robu možete preuzeti i lično u našoj prodavnici, na adresi Španskih boraca 22d, Novi Beograd.

U slučaju da proizvod koji želite da kupite nemamo na stanju, možete nas kontaktirati putem telefona ili slanjem upita na naš mejl, kako bismo Vam dostavili informaciju da li i u kom vremenskom intervalu proizvod može biti dostupan za prodaju.

Troškovi dostave i plaćanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda i naknadno se obračunavaju. Poružbinu je moguće preuzeti i lično u našoj prodavnici, pri čemu se u tom slučaju troškovi dostave ne obračunavaju.

Plaćanje robe se vrši pouzećem prilikom preuzimanja paketa, virmanski na osnovu izdate profakture ili gotovinski dolaskom u našu prodavnicu.

Komunikacija

Obaveštenja o akcijama i komercijalne elektronske poruke moraju biti jasno i nedvosmisleno označene kao reklamne poruke. Pošiljalac mora da bude jasno naveden. Ako korisnik ne želi da prima reklamne poruke i obaveštenja o akcijama, prodavac će to bezuslovno uzeti u obzir i omogućiće mu brisanje iz baze korisnika kojima se šalju mailovi.

Isključenje od odgovornosti

Prodavac će uložiti maksimalne napore da postavi ispravne i ažurne podatke na svoje internet stranice. Međutim, karakteristike proizvoda, zalihe i cene su podložne brzim promenama i postoji mogućnost da prodavac ne uspe pravovremeno da ispravi podatke. U tom slučaju prodavac će obavestiti kupca o izmenama i omogućiti mu da otkaže poružbinu ili zameni naručeni artikal. Sve fotografije proizvoda su simbolične i ne predstavljaju svojstva proizvoda.

Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije, molimo da nas konktaktirate putem imejla info@elpok.rs